dijous, 23 de desembre del 2010

"Terra i Cel" La més difícil de la paret de l'Ós... no ho se pas...

Bé, últimament la cosa va d'anar fent les vies de la zona que sempre es van quedant a la caixa de les vies pendents, ja sigui per difícils, ja sigui per velletes amb equipaments escadussers, ja sigui per mandra, ja sigui per mala fama i por.

D'aquesta via, la "Terra i Cel" de la paret de l'Ós, la veritat és que no en sabia gran cosa, només havia vist al llibre de la noguera i les ressenyes del Luichy que semblava força més difícil i a equipar que les altres i simplement l'havia evitat.

Al llibre Escalades a la Noguera de Jordi Marmolejo i Joan Escuer, surt així:





Hi la ressenya del Luichy...



Per despiste i impetuositat ni els uns ni els altres varem agafar càmera, doncs no hi tenim fotos, només diré dos o tres impressions i qui s'animi palante!

Ens ho varem passar teta, els dos primers llargs duríssims i molt bloqueros, per altra banda equipats i no obligats del tot, a partir d'aquí festival d'escalada en 6a/6a+ i algun petit punt de 6b, amb passets tècnics, atlètics i ficant catxarrets... si ets delicat, t'agrada equipar amb tot tipus de catxarrets i t'agraden les fissurilles i diedres cegos i imperfectes... Disfrutaràs

Molt bona via i no tant dura com aparenta, això si apreta els dos primers llargs, no desanimar-se.

Merci al Ramón i a l'Albert amb qui vaig compartir cordada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada